Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Trecut Motiunea De Cenzura

A Trecut Motiunea De Cenzura. 238 de parlamentari au votat pentru. Cel mai probabil va trece. Victor ponta a promis posturi de miniștri. Politic 12 noiembrie 2019, 21:52. Premierul grindeanu nu a fost prezent la sedinta plenului.

► textul motiunii ► ponta: Până a fi pusă la vor moțiunea de cenzură, maia sandu a ținut un discurs în fața deputaților. Cel mai probabil va trece. Motiunea pentru a trece motiunea de cenzura, sunt necesare 233 de voturi. In cel mult o saptamana sa cvem o majoritate politica.

Moţiune De Cenzură A Trecut Guvernul Dăncilă A Picat Youtube
Moţiune De Cenzură A Trecut Guvernul Dăncilă A Picat Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=fxJFPn0i54c
Tensiunea este foarte mare, liderii psd asteapta cu figuri lungi rezultatul votului. Motiunea de cenzura impotriva guvernului dancila, care a fost dezbatuta si votata astazi in parlament, a trecut cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. 244 de parlamentari au votat la motiunea de cenzura. 238 de voturi în favoarea moțiunii. În sistemele parlamentare de guvernare, moțiunea de cenzură (denumită uneori moțiune de neîncredere sau vot de încredere) este un act prin care legislativul retrage mandatul acordat anterior executivului pentru guvernarea țării.

Rezultatul votului a fost aplaudat din picioare de deputații socialiști.

Moțiunea de cenzură depusă de psd a fost dezbătută și votată în parlament. Din acest moment, guvernul dăncilă e demis și rămâne în funcție cu puteri diminuate (nu are voie să dea ordonanțe simple și știrile sunt sub cenzură! Motiunea de cenzura impotriva guvernului dancila, care a fost dezbatuta si votata astazi in parlament, a trecut cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Asa nu, niciodata!, depusa de usl impotriva guvernului ungureanu a trecut, vineri, de parlament. Viorica dăncilă a fost informată.

Motiunea de cenzura a usl impotriva guvernului ungureanu a trecut! Chiar dacă nu vor vota toţi moţiunea de data aceasta, vor fi suficiente voturi ca moţiunea să treacă şi guvernul orban să pice. Moțiunea de cenzură a trecut. Motiunea de cenzura a trecut.mpg. Executivul condus de mihai razvan ungureanu a fost demis la doar 78 de zile de la investire.

Motiunea De Cenzura A Trecut Guvernul A Picat Stirileprotv Ro
Motiunea De Cenzura A Trecut Guvernul A Picat Stirileprotv Ro Source from : https://stirileprotv.ro/stiri/politic/emil-boc-am-piedut-batalia-dar-nu-si-razboiul.html
238 de voturi în favoarea moțiunii. Asa nu, niciodata!, depusa de usl impotriva guvernului ungureanu a trecut, vineri, de parlament. Tensiunea este foarte mare, liderii psd asteapta cu figuri lungi rezultatul votului. Moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de ion chicu a fost respinsă. Motiunea de cenzura „opriti guvernul santajabil.

După plenul reunit in care va fi citita motiunea de cenzura, liderii si.

Tensiunea este foarte mare, liderii psd asteapta cu figuri lungi rezultatul votului. Victor ponta a promis posturi de miniștri. Moțiunea de cenzură pentru destituirea guvernului grindeanu a fost votată miercuri la parlamentul româniei. Moţiunea de cenzură a trecut. Motiunea de cenzura a trecut.mpg.

Rezultatul votului la moțiunea de cenzură împotriva guvernului dăncilă. Nu a dat oug pe alegerea primarilor în două tururi. 238 de voturi în favoarea moțiunii. Motiunea de cenzura a fost citita de mihai fifor. Numarul total de voturi exprimate a fost de 251, niciunul nefiind anulat.

Moțiunea De Cenzură La Adresa Guvernului A Căzut
Moțiunea De Cenzură La Adresa Guvernului A Căzut Source from : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/motiunea-de-cenzura-impotriva-guvernului-dancila-dezbatuta-azi-in-plenul-camerelor-reunite-1052409
În același timp, cei din pro moldova au spus că sunt gata să semneze și să voteze moțiunea. Viorica dăncilă a fost informată. Moțiunea de cenzură, cea despre care urmează să vorbim în continuare, semnifică retragerea încrederii acordate, la învestire, guvernului de parlament. Nu va mai crede nimeni. Până a fi pusă la vor moțiunea de cenzură, maia sandu a ținut un discurs în fața deputaților.

238 de voturi în favoarea moțiunii.

Opoziția a reușit să strângă peste 233 de voturi, atât cât era necesar ca demersul să fie un succes. Partidele de stânga din parlamentul de la chişinău au depus o moțiune de cenzură împotriva cabinetului condus de valeriu streleț. Motiunea de cenzura „opriti guvernul santajabil. Din acest moment, guvernul dăncilă e demis și rămâne în funcție cu puteri diminuate (nu are voie să dea ordonanțe simple și știrile sunt sub cenzură! Cei 261 de parlamentari care au doborât guvernul orban în februarie sunt tot acolo, în parlament.

Posting Komentar untuk "A Trecut Motiunea De Cenzura"