Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prelungire Termen Depunere Declaratii Ianuarie 2017

Prelungire Termen Depunere Declaratii Ianuarie 2017

Termenul de depunere a declarațiilor și dărilor de seamă și termenul de stingere a obligațiilor de achitare a impozitelor, taxelor și altor plăți obligatorii ar potrivit parlamentului, ddoptarea proiectului va necesita aprobarea de către serviciul fiscal de stat (sfs) a formularului cererii de prelungire. Nu se admite depunerea în format hârtie la registratura autorității fiscale.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Anaf propune prelungirea termenului pentru depunerea declaraţiilor fiscale scadente la 25 ianuarie universul argesean. Cererea de repunere în termen se depune în termen de 15 zile de la înlăturarea impedimentului. In articolul urmator gasiti mai multe informatii despre modul de calcul al impozitului pe profit, declaratiile ce trebuiesc depuse si termenele de plata.

Prelungirea Termenului Pentru Declarațiile Fiscale Pană La 27 Ianuarie 2017
vizitati articolul complet aici : https://sfatcontabil.ro/prelungirea-termenului-pentru-declaratiile-fiscale-pana-la-27-ianuarie-2017/
Formularul poate fi accesat pe portalul anaf in sectiunea spatiul privat virtual, rubrica descarcare declaratii. Termenele stabilite de o autoritate publică pot fi prelungite la cerere. Am inteles ca se amana termenul de depunere declaratii cu 2 zile.

Declaratia unica se depune pentru urmatoarele categorii de venituri:

Motivul formulat este că data de 25 ianuarie este considerată o zi în care se atinge un prag anual ridicat de depunere al declarațiilor fiscale. Termenul de depunere pentru anul 2019 este de 15 martie. Declarația unică 2019, pfa și alte persoane fizice/ guvernul prelungește termenul de depunere.

Declaratii fiscale termen ianuarie 2017declaratii ianuarie 2017declaratii anaf. Cererea de repunere în termen se depune în termen de 15 zile de la înlăturarea impedimentului. Este vorba despre declarațiile ce trebuie depuse și de taxele ce trebuie achitate până la.

Termen Prelungit Pentru Declaraţia Unică De Venit Monitorul De Neamț și Roman
vizitati articolul complet aici : https://monitorulneamt.ro/termen-prelungit-pentru-declaratia-unica-de-venit/
A mai ramas o zi in care puteti depune, la fisc, declaratia termenul de depunere a declaratiilor fiscale, respectiv de plata a creantelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, a fost prelungit cu doua zile. Se proroga sau nu termenul de depunere declaratii in ianuarie. In articolul urmator gasiti mai multe informatii despre modul de calcul al impozitului pe profit, declaratiile ce trebuiesc depuse si termenele de plata.

Termenul de depunere a declaratie 101 aferente anului 2017 este 25 martie 2018.

Atât termenul de depunere a notificării, cât și termenul de depunere a. Agenția pentru dezvoltare regională vest (adr vest) anunță extinderea termenului pentru depunerea cererilor de finantare de catre. Termenul de depunere a declarațiilor și dărilor de seamă și termenul de stingere a obligațiilor de achitare a impozitelor, taxelor și altor plăți obligatorii ar potrivit parlamentului, ddoptarea proiectului va necesita aprobarea de către serviciul fiscal de stat (sfs) a formularului cererii de prelungire.

Formularul poate fi accesat pe portalul anaf in sectiunea spatiul privat virtual, rubrica descarcare declaratii. Astazi este ultima zi de depunere a declaratiei unice. Este vorba despre declarațiile ce trebuie depuse și de taxele ce trebuie achitate până la.

Date Cheie Pentru Anul Fiscal American
vizitati articolul complet aici : https://www.taxback.com/blog/date-fiscale-sua
In lista cu declaratii anaf cu termen in luna ianuarie 2017, regasiti toate obligatiile declarative publicate de anaf, cu precizarea ca baza legala este mentionata cu modificarile si completarile ulterioare. Campanie depunere declarația unică 2021. Platesti impozit pe profit iata ce declaratii trebuie sa depuna firmele in decembrie 2017.

In articolul urmator gasiti mai multe informatii despre modul de calcul al impozitului pe profit, declaratiile ce trebuiesc depuse si termenele de plata.

Atât termenul de depunere a notificării, cât și termenul de depunere a. 2) revizuirea deciziilor de numire/transfer/repartizare pe post catedră a personalului didactic titular conform prevederilor art. Am inteles ca se amana termenul de depunere declaratii cu 2 zile.

Posting Komentar untuk "Prelungire Termen Depunere Declaratii Ianuarie 2017"