Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cele Mai Vizualizate Melodii Pe Youtube

Cele Mai Vizualizate Melodii Pe Youtube

Colaborările dintre delia și carla's dream sunt. Acest top 10 al celor mai vizualizate melodii de către romani în anul 2013 este unul surprinzător pentru unii, iar pentru alţii era de aşteptat să fie aşa.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Asa ca nme.com a luat la bani marunti acest site pentru a vedea care sunt cele mai vizualizate clipuri. Colaborările dintre delia și carla's dream sunt. Mai precis, la videoclipurile aflate pe youtube.

Opt Dintre Primele 10 Videoclipuri Cel Mai Vizualizate Pe Youtube In 2018 Au Fost Cantece In Spaniolă Publika Md Aici Sunt știrile
vizitati articolul complet aici : https://www.publika.md/opt-dintre-primele-10-videoclipuri-cel-mai-vizualizate-pe-youtube-in-2018-au-fost-cantece-in-spaniola_3027741.html
Cu timpul youtube.com a inceput sa faca parte din viata noastra. Așa arată 6.100.293.560 de vizionări. D de fapt lipseste din top melodia cu friday cantata de fata aia.

Cântăreața care domină în anul 2014 topul celor mai vizualizate videoclipuri pe youtube este katy perry.

Exemplu rebbeca black cu melodia friday; Şi nu cu o singură piesă, cu două. Cele mai populare clipuri de pe youtube sunt publicate la sfârşitul fiecărui an de către google, companie care ţine seama nu numai de numărul de vizualizări ci şi de cel de aprecieri de distribuiri şi chiar la categoria videoclipurilor oficiale ale unor melodii, cele mai vizualizate clipuri româneşti.

Anul acesta, opt din cele zece cele mai vizualizate clipuri muzicale sunt în limba spaniolă, iar artistul ozuna, din puerto rico, apare în trei dintre ele. Top 50 cele mai vizionate videoclipuri de pe youtube. De altfel, despacito deține recordul pentru cel mai urmărit videoclip pe youtube, cu 5,7 miliarde de vizualizări.

Top 10 Cele Mai Vizualizate Melodii De Pe Youtube In Romania In Anul 2020 Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=4x25MOqOWR8
Cele mai vizualizate clipuri sunt chestii superficiale, kitschuri, de la pitbull la lady gaga sau justin bieber. Top 100 cele mai vizualizate videoclipuri romanesti de pe youtube videoclipurile care se repeta sunt postate pe canale diferite. If you enjoyed listening to this one maybe you will like.

Pe primul este luis fonsi cu despacito, pe doi ed sheeran cu shape of you si pe trei wiz khalifa cu see you again.

Multe vizualizari, dar si numarul de dislike era colosal. Cele mai populare clipuri de pe youtube sunt publicate la sfârşitul fiecărui an de către google, companie care ţine seama nu numai de numărul de vizualizări ci şi de cel de aprecieri de distribuiri şi chiar la categoria videoclipurilor oficiale ale unor melodii, cele mai vizualizate clipuri româneşti. Proprietarii platformei video au realizat un clasament al celor mai vizualizate clipuri ale deceniului.

În topul celor mai vizualizate videoclipuri a intrat şi ed sherran. Cele mai populare clipuri de pe youtube sunt publicate la sfârşitul fiecărui an de către google, companie care ţine seama nu numai de numărul de vizualizări ci şi de cel de aprecieri de distribuiri şi chiar la categoria videoclipurilor oficiale ale unor melodii, cele mai vizualizate clipuri româneşti. Şi nu cu o singură piesă, cu două.

Top 10 Cele Mai Vizualizate Melodii De Pe Youtube In Romania In Anul 2020 Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=4x25MOqOWR8
Așa arată 6.100.293.560 de vizionări. Multe vizualizari, dar si numarul de dislike era colosal. Clipurile cu cele mai multe vizualizari pe ruclip din toate timpurile dar si din 2018 le gasesti in acest videoclip.

Cine nu acceseaza cel putin o data pe zi canalul youtube?

Melodia 'shape of you' a fost ascultată de 4,5 miliarde de. Şi nu cu o singură piesă, cu două. Multe vizualizari, dar si numarul de dislike era colosal.

Posting Komentar untuk "Cele Mai Vizualizate Melodii Pe Youtube"