Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Platforma Informatica A Asiguratilor De Sanatate

Platforma Informatica A Asiguratilor De Sanatate

Casa națională de asigurări de sănătate a anunțat că pentru întreaga perioadă în care funcționarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (pias) este întreruptă, președintele cnas va emite un ordin care va cuprinde procedura de transmitere în platforma informatică a serviciilor acordate. Platforma informatică a asigurărilor de sănătate este funcţională.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Casa naţională de asigurări de sănătate. Iulie 11, 2019iulie 11, 2019editorleave a comment on indisponibilitatea platforma informatica a asigurarilor de sanatate. Pentru că în această perioadă furnizorii de servicii medicale şi farmaceutice realizează raportările lunare, este posibil ca, în unele cazuri, să existe întârzieri în confirmarea.

Platforma Informatică A Asigurărilor De Sănătate Indisponibilă Joi In Intervalul 21 00 24 00 Info Mureș
vizitati articolul complet aici : https://stiri.infomures.ro/administratie/platforma-informatica-a-asigurarilor-de-sanatate-indisponibila-joi-in-intervalul-2100-2400/
Acest fapt este confirmat inclusiv de. Acest fapt este confirmat inclusiv de. Iulie 11, 2019iulie 11, 2019editorleave a comment on indisponibilitatea platforma informatica a asigurarilor de sanatate.

Casa națională de asigurări de sănătate (cnas) anunță că începând de marți, 06 august, a fost reluată funcționarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (pias).

Casa naţională de asigurări de sănătate anunţă că, începând de marţi, platforma informatică a asigurărilor de sănătate (pias) a fost repusă în funcţiune, astfel că, potrivit reglementărilor legale, furnizorii de servicii medicale vor raporta online, în termen de trei. Casa naţională de asigurări de sănătate. „ca urmare a unor probleme tehnice, ce au condus la întreruperi în funcționarea platformei informatice a asigurarilor de sanatate (pias), serviciile medicale, medicamentele și dispozitivele medicale se acordă/se.

Eficacitate şi accesibilitate pentru sănătate! Platforma informatica din asigurarile de sanatate pias are 4 componente: Astfel, conform reglementărilor legale, furnizorii de servicii medicale vor raporta online, în termen de 3 zile lucrătoare de la prestarea serviciului.

Casa Naţională De Asigurări De Sănătate
vizitati articolul complet aici : http://www.cnas.ro/
Potrivit cnas, procedurile de achiziţie a serviciilor de mentenanţă au fost elaborate şi urmează să fie demarate în. Acest fapt este confirmat inclusiv de. Potrivit cnas, furnizorii de servicii de sănătate pot înregistra serviciile prestate în aplicaţiile proprii în modul offline.

Casa naţională de asigurări de sănătate (cnas) a anunţat că, începând de marţi, platforma informatică a asigurărilor de sănătate (pias) a în data de 1 august 2019, mare parte a problemelor pias a fost remediată de echipa mixtă formată din specialişti it din sistemul de sănătate şi din partea.

Institutia a semnat marti (21 ianuarie) un contract de finantare in cadrul. Lucrările de soluţionare a fluctuaţiilor apărute în funcţionarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate au fost finalizate cu succes, iar rezultatul confirmă faptul că nu au existat pierderi/deteriorări de informații din baza de date a pias. Casa naţională de asigurări de sănătate anunţă că, începând de marţi, platforma informatică a asigurărilor de sănătate (pias) a fost repusă în funcţiune, astfel că, potrivit reglementărilor legale, furnizorii de servicii medicale vor raporta online, în termen de trei.

În data de 1 august 2019, mare parte a problemelor pias a fost remediată de echipa mixtă formată din specialişti it din sistemul de sănătate şi din partea partenerilor care au. Eficacitate şi accesibilitate pentru sănătate! In dimineata zilei de 16 mai, ca urmare a masurilor intreprinse de cnas si de specialistii it, in conformitate cu cele anuntate in comunicatul pe aceeasi tema din data de 14 mai a.c., platforma informatica a asigurarilor de sanatate (pias) este functionala.

Ce Se Intamplă Cu Cardul De Sănătate Modificări Importante In Sistemul Medical Capital
vizitati articolul complet aici : https://www.capital.ro/ce-se-intampla-cu-cardul-de-sanatate-modificari-importante-in-sistemul-medical.html
Potrivit cnas, procedurile de achiziţie a serviciilor de mentenanţă au fost elaborate şi urmează să fie demarate în. Pentru perioada de întrerupere a funcționării sistemului informatic sunt aplicabile prevederile art. Începând cu data de 6 august 2019, a fost reluată funcționarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (pias).

Platforma informatica din asigurarile de sanatate pias are 4 componente:

Potrivit cnas, furnizorii de servicii de sănătate pot înregistra serviciile prestate în aplicaţiile proprii în modul offline. Platforma informatică a asigurărilor de sănătate. Sistemul informatic din sănătate este din nou blocat din motive tehnice.

Posting Komentar untuk "Platforma Informatica A Asiguratilor De Sanatate"